Firma ASTI Automation este reprezentanta în România a unora dintre cei mai importanți producători mondiali de echipamente electrice și de soluții de automatizare și de asemenea este specializată în vânzarea produselor din domeniul electric și de automatizare oferind consultanță clienților în legătură cu toate echipamentele distribuite. Printre brand-urile a căror produse firma le distribuie, se întâlnesc nume cunoscute precum: Siemens, Finder, Rittal, etc.

ASTI Automation stă în permanență la dispoziția clienților, activitatea sa remarcandu-se prin profesionalismul și calitatea serviciilor, fapt confirmat de colaborările cu diverși parteneri și lucrările de referință realizate de aceștia.

Firma ASTI Automation oferă clienților săi nu numai produse de o calitate excepțională ci și un pachet de servicii care încep de la primul contact și includ de la consultanță la asistență tehnică în toate fazele unui proiect. Firma dispune de asemenea, de un stoc important care permite livrarea rapidă a produselor către clienți.

ASTI Automation oferă soluții moderne pentru controlul și monitorizarea proceselor industriale utilizând aparatură de protecție și comutație, sisteme de control, convertizoare de frecvență, automate programabile, tablouri electrice și multe alte echipamente și instrumente.