rittal

RITTAL este o companie fondată în anul 1961. Este cel mai mare producator de dulapuri industriale, posesor al certificarii ISO 14001 la nivel internațional. RITTAL este una din puținele companii germane care a primit această certificare.

Secretul puterii enorme de inventivitate al firmei RITTAL este concentrarea asupra nevoilor și cerințelor clienților. Numeroase discuții cu clienții au condus la noi profile de necesități și la idei pentru noi produse conforme cu aplicațiile practice ale beneficiarilor. Herborn, Germania, sediul firmei RITTAL ­ este punctul în care se colectează toate aceste informații, atât de importante, de pe toate piețele lumii. Aici este locul în care echipele de cercetare și dezvoltare fac ca ideile de produse noi să ajungă la maturitate, dialogând în mod constant cu utilizatorii. Herborn este de asemenea, sinonim cu fabricarea economică, optimizată a unor produse RITTAL clasice, de succes, cum sunt dulapurile AE, KL, si EB, care sunt produse pe cele mai moderne linii de producție. Produsele excelente și serviciile competente, asigură utilizatorului o planificare simplă, selectare convenabilă, livrare imediată și asamblare rapidă. Modul de abordare al firmei RITTAL, orientat pe necesitățile viitorului, se află la baza satisfacerii cerințelor înalte ale noilor tehnologii. Competența în serviciul clienților se regăsește și în aprobările internaționale, în inițiativa RITTAL PRO OZONE, în atingerea anumitor cerințe de protecție și în design. Toate aceste lucruri dau produselor RITTAL tot ceea ce e necesar și chiar mai mult, în termeni de funcționalitate, ergonomicitate și estetică.

Asti Automation este distribuitor al companiei RITTAL – lider mondial pentru toate tipurile de dulapuri pentru calculatoare industriale, dispozitive electronice, rețele, comunicații de date, distribuție de energie, cu mai mult de 3.500 produse standard pentru garnituri interioare, accesorii, aer condiționat, componente cu montare rapidă ș.a. Asti Automation asigură consultații gratuite pentru toate tipurile de design al unei structuri și oferă 12 luni garanție de la data livrării pentru toate modulele și serviciile livrate.

Pagină WEB RITTAL.