siemens

SIEMENS AG este cel mai mare conglomerat european de companii din domeniul ingineriei, companie internațională, fondată în anul 1847. În ceea ce privește tehnologiile de automatizare folosite, de menționat tehnologia de automatizare SIMATIC. În trecut, numele SIMATIC, produsul firmei SIEMENS AG, era sinonim cu automatele programabile, oriunde erau folosite. Oferind servicii excelente, această tehnologie a ridicat continuu standardele, ajungând astfel lider pe piața mondială. SIMATIC, așa cum îl întelegem azi, are mult mai multe de oferit. În primul rând SIMATIC se află la baza automatizărilor din toate ramurile industriei; cu componentele sale standard, hardware și software, SIMATIC oferă o gamă largă de posibilități pentru aplicațiile specifice ale diverșilor utilizatori. La această dezvoltare au contribuit major doi factori: noile programe software SIMATIC, cuprinzătoare și intuitive, care furnizează instrumentele optime în fiecare fază a proiectului de automatizare, iar cel de-al doilea factor face referire la faptul că familia de automate SIMATIC efectuează sarcini mult peste limitele automatelor programabile obișnuite.

Un salt remarcabil în tehnologia automatizarii îl reprezintă conceputul de Automatizare Complet Integrată. Automatizarea Complet Integrată  presupune un mod de implementare a proceselor de automatizare industrială complet nou. Aceasta unește într-un sistem complet o gamă largă de tehnologii diferite, folosind baze de date partajate și aceeași interfață cu utilizatorul, ceea ce duce la o scădere semnificativă a costurilor pentru utilizator. Acest sistem a fost dezvoltat de compania SIEMENS AG și de asemenea niciun alt producător nu oferă o soluție comparabilă cu aceasta.

Automatele din familia SIMATIC sunt numărul unu în lume, iar conceptul de Automatizare Complet Integrată reprezintă un succes internațional. SIMATIC PCS 7 oferă sisteme standard care pot controla procese complexe și task-uri de control. Ca parte a conceptului de Automatizare Complet Integrată, SIMATIC PCS 7 este singurul sistem de pe piață care permite automatizarea factory-wide.

ASTI Automation integrează echipamentele companiei producătoare SIEMENS AG și de asemenea este și distribuitor a acestora.

Pagină WEB SIEMENS

ASTI Automation pe site-ul SIEMENS